Toimitusehdot

Hei ja kiitos, että vaivauduit lukemaan ehtojamme. Yleensä ihmiset eivät jaksa vaivautua ns. pikkupräntin pariin, joten sinun käyntisi on mukava piristys ja poikkeus :)

Tässä toimitusehtomme ja hintamme

Aluksi ajatuksiamme kirjoitettuna: pyrimme aina toimittamaan jokaisen tilauksen ripeästi ja huolellisesti. Jos tilaus ei ota tullakseen, soitathan mieluummin perään aikaisemmin kuin myöhään. Nälkäisenä ei kukaan jaksa odottaa.

Kun tilaat meiltä ruokaa, sinun tulisi muistaa, että annokset tuotetaan varta vasten sinulle ja ne kuljetetaan erityisesti juuri sinulle ja siksi sitoudut ne lunastamaan ilmoitettuun hintaan ja ilmoitetuilla ehdoilla. Me kaikki olemme ihmisiä tuottamassa tätä palvelua juuri sinulle, joten jos huomaat esimerkiksi, että lompakosta ei löytynytkään riittävästi muovia maksaa tilauksesi, soita mieluummin meille kuin että häviät taivaan tuuliin, jooko!

Entäpä hinnat sitten? Maksamme työntekijöillemme normaalit ilta- yö- ja pyhälisät, joten ne näkyvät hinnoissamme suoraan. Me haluamme, että aina kun sinä tilaat, toimitus tulee hymyssä suin ja iloisella asenteella, ja siksi haluamme maksaa kuskeillemme reilua palkkaa reilusta meiningistä. Tilauksen kokonaishinta muodostuu tilattujen ruoka-annosten hinnasta lisättynä tilauksesi ajankohdan mukaan määräytyvällä kuljetusmaksulla. Huomaathan siis, että suoraan tapahtuvan toimituksen osalta toimituksen ajankohta on määräävä tekijä, ei tilausaika. Mikäli yhteen tilaukseen sisältyy useita toimituskertoja tai -toimitusosoitteita, veloitetaan kustakin oma toimitusmaksunsa. Määräävä tekijä tässä on siis toimitukset, ei tilaus itsessään. Toimitushintaamme sisältyy enintään seitsemän annoksen kuljetus ja lisäiset annokset tuottavat pienen lisän toimitusmaksuun.

Hinnasto toimituksille tilauksesta

  • Kokonaishinnan muodostaa tilattujen annostan kokonaishinta lisättynä toimitusmaksulla
  • Arkisin ja lauantaisin toimitusmaksu 1 – 7 annokselle klo 10:00 – 21:00 on €9,90 per toimitus ykkösalueelle.
  • Toimitusmaksu annoksille 8 – 20 kpl, sekä kakkosalueelle on €15,90.
  • Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron (14% vuonna 2014–2015)
  • Tuote luovutetaan vain täyttä maksua vastaan

 


 

Kuljetusalueet

Kartassa ykkös- ja kakkosalueiden toimitusrajat.


Maksutapoina hyväksymme normaalisti: Visa, Mastercard, Visa Electron, Mastercard Electron, Bitcoin tai suomalaisen pankin pankkikortti. Myös lounasseteli kelpaa. Ei kuitenkaan käteismaksuja. Pidätämme oikeuden tietoliikenneongelmien kestäessä ja niistä johtuen taikka maksunvälittäjien esteistä johtuen olla hyväksymättä tiettyjä maksutapoja.

Toimitusalueemme on normaalisti Helsingin keskusta-alue, jonka kattavuuden määritämme itse. Yksittäistapauksissa toimitamme laajemmallekin alueelle erityismaksusta.

Stadinruokataksi.fi toimittaa näiden toimitusehtojen mukaisesti kulloinkin tarjolla olevia ravintola-annoksia kulloinkin voimassa olevin hinnoin ja lisäehdoin. Palvelu tuotetaan ilman takuita toimitusajoista taikka muista seikoista, jotka ovat vaikutusvaltamme ulkopuolella.

Tilaamalla palvelustamme sitoudut näihin ehtoihin ja erityisesti sitoudut maksuvastuuseen koko tilauksesi osalta etukäteen ennen luovutusta. Pidätämme oikeuden edellyttää etukäteismaksun jo tilauksen perusteella ja ennen ruokien valmistusta. Tuotteilla taikka tilauksella ei ole palautusoikeutta eikä peruutusoikeutta. Pidätämme oikeuden valita asiakkaamme. Ei minimitilauksia, mutta yhden toimituksen koko on enintään seitsemän annosta. Tilauksesi ruokien hintaan lisätään toimitusmaksu ajankohdan mukaan ja toimitusosoitteen mukaan. Etukäteen tilattujen toimitusten toimitusmaksuun vaikuttaa toimituksen ajankohta. Pidätämme oikeuden milloin tahansa ja ennakkoon ilmoittamatta muuttaa näitä ehtoja.

Stadinruokataksi.fi on Aitoa Oy:n tuottama palvelu. Aitoa Oy, Nahkahousuntie 5, 00210 Helsinki, Y-tunnus 2068000-7.